Pôžičky do výplaty na pár dní

Expresúver, miniúver, mikroúver, turbo pôžička, raketová pôžička a mnoho ďalších označení dostáva tzv. pôžička do výplaty. Aká to pôžička vlastne je?

Pôžička do výplaty na pár dní

Pôžičky pred výplatou alebo nazvime ich ako chceme majú veľmi krátku splatnosť. Ak po takejto pôžičke siahnete, tak nepočítajte zo splatnosťou dlhšou ako 45 dní. Práve krátka splatnosť je logika celého mikroúveru, ktorý vám má pomôcť zaplatiť nečakané výdavky, a ktorý budete schopný hneď na výplatu vrátiť.

Slováci moc pôžičky do výplaty nevyužívajú.

U nás tento produkt prakticky vyhynul po prijatí prísnej novely zákona o spotrebiteľských úverov, ktorý zafixoval RPNM a znemožnil tak navýšenie poplatkov. Na Slovensku tak ostali len dve spoločnosti a z toho jedna ani nepodniká pod licenciou NBS.

Filozofia pôžičky s krátkou splatnosťou

Pôžička na pár dní je pôvodom s Fínska a jej účel nie je profitovať z nej na bežné veci. Po tomto type pôžičky by mal klient siahnuť až v nevyhnutnom prípade a aj to len s vedomím, že musí pôžičku do niekoľkých dní vrátiť spolu s poplatkom.

Mladý ju milujú

Najviac záujemcov vo svete o tento typ pôžičky je medzi mladými, ktorý ju často využívajú na vykrytie finančných dier po bezsenných nocí. V zahraničí je extrémne jednoducho dostupná a získateľná behom pár minút. Ani nebankové pôžičky nemajú takú obľubu ako práve mikroúvery.

Na záver

O pôžičku do výplaty môžete požiadať aj u nás. Kliknite si nižšie a vyberte si z aktuálnej ponuky. Na výber máte množstvo produktov až do výšky 500 EUR. Je to jednoduché a rýchle. Požiadajte online a pôžička pred výplatou môže byť vaša ešte dnes a to za pár minút.

Najnovšie články z magazínu

Prečítajte si, čo je nové


Esencie alebo esenciálne oleje sú komplexnou zmesou aromatických látok, ktoré sú zodpovedné za vôňu kvetov. Majú mnohé farmakologické účinky, a preto tvoria základ aromaterapie, ale používajú sa aj v parfumérii a kozmetike, vo farmaceutickom priemysle a v potravinárskom, liehovarníckom a cukrárenskom priemysle.

V tomto článku si vysvetlíme, ako vlastne fungujú pevné disky (HDD) a SSD. Tieto dva typy úložísk fungujú na odlišných princípoch, z čoho vyplývajú rozdiely vo výkone a spoľahlivosti.