KENO 10, LOTO, či EURO JACKPOT vás bude stáť viac ak platíte kartou!

Radi skúšate šťastie v lotérii alebo v stávkovaní? Tak práve vám je tento článok určený. Niektoré banky si totiž účtujú špeciálny poplatok za platbu kartou práve pri stávkovaní, hazarde a lotérii. Prečítajte si, ktoré sú to a koľko zaplatíte.

Podanie tiketu môže byť lacnejšie ako poplatok

Ak skúšate šťastie v lotérii a tipujete si len jeden stĺpček, odporúčame vám neplatiť kartou ak ste klientom Tatra banky a SLSP. Tieto banky si totiž účtujú poplatok s názvom "Poplatok za spracovanie platby kartou za stávkovanie, lotériu a hazardné hry". Samotný poplatok by vás stál oveľa viac ako samotný tiket.

Akých platieb sa to týka

Poplatok za spracovanie platby kartou za stávkovanie, lotériu a hazardné hry sa týka výlučne platby kartou na internete, v stávkových kanceláriách a v kasíne. Pri platbe na POS termináli sa uplatňuje na platbu nad 50 EUR.

Aká je výška poplatku

Aktuálna výška poplatku za spracovanie platby kartou za stávkovanie, lotériu a hazardné hry v Tatra banke až 3 eurá. V Slovenskej Sporiteľne je to 2,50 EUR a to za každú jednotlivú platbu.

Ako sa poplatku vyhnúť

Za lotériu plaťte v hotovosti. Ak chcete byť ale moderný a platiť kartou, musíte sa porozhliadnuť po inej banke. Len pripomeňme, že takýto poplatok nemá žiadna iná banka okrem týchto dvoch spomenutých.

Najnovšie články z magazínu

Prečítajte si, čo je nové


Esencie alebo esenciálne oleje sú komplexnou zmesou aromatických látok, ktoré sú zodpovedné za vôňu kvetov. Majú mnohé farmakologické účinky, a preto tvoria základ aromaterapie, ale používajú sa aj v parfumérii a kozmetike, vo farmaceutickom priemysle a v potravinárskom, liehovarníckom a cukrárenskom priemysle.

V tomto článku si vysvetlíme, ako vlastne fungujú pevné disky (HDD) a SSD. Tieto dva typy úložísk fungujú na odlišných princípoch, z čoho vyplývajú rozdiely vo výkone a spoľahlivosti.