Do záložne už nemusíte chodiť osobne

Niekedy sa proste vyskytne nepredvídateľná situácia a človek sa dostane do finančnej tiesne keď si potrebuje požičať. Riešením často býva okrem pôžičky založená cennosť v záložni, do ktorej sa však musí vydať zákazník po svojich. Od dnes to však neplatí. Ammado prináša online záložňu doma. Systém ktorý vás poteší a zjednoduší vám nepríjemné chvíle.

Ako taká online záložňa z domu funguje?

Všetko zabezpečuje prevratný online systém, ktorý je vybudovaný pre komfort klienta tak, aby v zlej finančnej situácie nebol nútený na rýchle a nepremyslené založenie veci u pochybných súkromníkov. Zákazník si jednoducho svoju cennosť vyfotí mobilným telefónom a odošle do online záložne. Tento proces zvládne úplne každý a z ktoréhokoľvek miesta na Slovensku.

Kam so založenou vecou?

Nikam! Pre vašu cennosť vyšle online záložňa svojho kuriéra, ktorý príde ku zákazníkovi až domov. Bezpečne preberie cennosť a odnesie k profesionálnym znalcom na ocenenie. Po ocenení a vašom súhlase sa ihneď odosielajú finančné prostriedky.

Prečo záložňa online

Pretože sme sa rozhodli priniesť okrem komfortu pre klienta aj bezpečnosť. Máme obrovské množstvo negatívnych skúseností zo špekulantmi, ktorý vám podcenia vašu zakladanú vec a človek v tiesni je nútení pristúpiť na ich podmienky. To je však už minulosť, pretože v online záložni dostanete vždy tu najvyššiu cenu za zakladanú vec, ktorá je oceňovaná skutočnými znaleckými odborníkmi.

Sú cennosti v bezpečí?

Ochranu majetku našich klientov nám zabezpečujú prísne bezpečnostné opatrenia švajčiarske trezory zn. Tresorag. Rozhodli sme sa k tomuto kroku práve z dôvodu, že pre klienta sú jeho cennosti cennejšie ako pre kohokoľvek iného. Môžu sa na ne viazať spomienky a majú obrovskú sentimentálnu hodnotu, o ktorej vie len náš zákazník. Pozreli sme ta na to práve očami našich klientov a pochopili sme, že istota v ochranu ich majetku dodá klientovi pokoj v ťažkej finančnej chvíle.

Na záver

Ak si potrebujete malú pôžičku do výšky 1000 EUR a vlastníte cennosť, tak sa nemusíte trápiť s klasickou pôžičkou. Vyskúšajte nový a prevratný systém online záložne, ktorá bezpečne založí Vaše zlato, striebro a platinu. Výhodou online záložne je aj jej dostupnosť, ktorá je praktický nonstop z ktoréhokoľvek miesta na Slovensku. 

Najnovšie články

Prečítajte si ako prví, čo je nové

Esencie alebo esenciálne oleje sú komplexnou zmesou aromatických látok, ktoré sú zodpovedné za vôňu kvetov. Majú mnohé farmakologické účinky, a preto tvoria základ aromaterapie, ale používajú sa aj v parfumérii a kozmetike, vo farmaceutickom priemysle a v potravinárskom, liehovarníckom a cukrárenskom priemysle.

V tomto článku si vysvetlíme, ako vlastne fungujú pevné disky (HDD) a SSD. Tieto dva typy úložísk fungujú na odlišných princípoch, z čoho vyplývajú rozdiely vo výkone a spoľahlivosti.