PÔŽIČKA NA EXEKÚCIE

Prišiel vám exekučný rozkaz a vy sa potrebujete zbaviť dlhov? Alebo si chcete len požičať, no nikto kvôli exekúcii vám nepožičia? Prečítajte si pozorne náš článok, prezradíme vám v ňom ako získate pôžičku aj keď máte exekúciu.

Požičiame aj na ekekúcie

Na Slovensku spustil finančný portál Ammado novinu v požičiavaní. S našim partnerom PORT sme sa dohodli na vzájomnej kooperácii a to nám umožňuje vám ako našim klientom ponúknuť pôžičku aj keď máte exekúciu.

PORT SYSTÉM a MINI SYSTÉM sú jediné dva finančné produkty na Slovensku, ktoré umožňujú vziať pôžičku aj klientom s aktívnou exekúciou. Ammado ako jediný finančný portál na Slovensku vám tieto dva produkty ponúka súčasne ako pôžičky online.


Vyplňte žiadosť o pôžičku na exekúcie


100 EUR PRE KAŽDÉHO AJ NA EXEKÚCIU

MINI SYSTÉM je finančný produkt, o ktorí si môžu požiadať aj klienti s exekúciou. Na začiatok systém klientovi automaticky pošle sto EUR, ktoré je povinný dlžník do mesiaca vrátiť. Ak dlžník vráti požičanú sumu, má automaticky nárok na pôžičku vo výške 450 EUR. Peniaze vám MINI systém odošle okamžite na bankový účet alebo prostredníctvom pošty, formou poštovej poukážky. Peniaze sú klientovi vyplatené do päť minút po odoslaní žiadosti.

500 EUR PRE KAŽDÉHO AJ NA EXEKÚCIE

Port systém je od MINI systému odlišný v tom, že pôžičku vám vyplatia investori, ktorí do PORT systému investujú (obyčajní ľudia). Požičať si môžete až 500 EUR s tým, že z požičanej sumy si hneď vyplatíte aj samotný úrok. Zostane vám tak splatiť iba samotná istina bez úroku.

Inde to už na exekúciu nejde

Ammado vám garantuje, že inde ako v týchto dvoch systémoch vám na exekúciu nikde nepožičajú. Aj keď na internete nájdete množstvo odkazov, v súčasnosti sú tieto dva systémy skutočne jediné. Je to z dôvodu, že klasická nebanková spoločnosť pôsobiaca na Slovensku s platnou licenciou NBS nemôže zo zákona schvaľovať pôžičky klientom, ktorí majú exekúcie a nedoplatky. MINI systém ako jediná nebankovka na Slovensku funguje na základe licencie Českej národnej banky a PORT systém je peer tu peer (P2P) spoločnosť, ktorá zo zákona nemusí mať licenciu NBS. Sú preto jediné dve spoločnosti, ktoré vám pôžičku dokážu poskytnúť.