Koľko dostanete za mobil v záložni? Aktuálne ceny podľa typu

Koľko dostanete za mobil v záložni?
Koľko dostanete za mobil v záložni?

Aktuálne ceny mobilných telefónov, ktoré od vás príjme záložňa sa neustále menia. Priemerná cena sa tak ľahšie spočíta, ak si zákazník urobí vlastný prepočet podľa vzorca, ktorý využíva väčšina záložní. Jednoducho si na internete nájdite relevantný bazár telefónov a z ceny, za ktorú sa predáva si odpočítajte 50%. Výsledná suma bude priemerná čiastka, ktorú vám pravdepodobne záložňa ponúkne. V prípade, ak sa chcete mobilu zbaviť úplne, môžete kalkulovať so sumou 55% až 60%. Samozrejme záleží aj na amortizácii samotného mobilného zariadenia resp. na jeho technickom a vizuálnom stave, ako aj na príslušenstve, ktoré k telefónu máte vrátane balenia a dokladov.

Existuje aj výhodnejšia alternatíva

Na Slovensku existuje aj oveľa úspornejšia alternatíva ako si požičať peniaze a to bez toho aby ste museli niečo zakladať. Jedná sa o typ pôžičky, ktorá je schválená každému klientovi a peniaze sú mú odoslané okamžite na bankový účet alebo na jeho poštu už do 5 minút.

Zvážte, či nieje pre vás vhodnejší spôsob požičať si bez toho, aby ste museli zakladať vlastnú vec. Pôžičky, ktoré sú určené každému klientovi nájdete kliknutím na tento odkaz. Výhodou je, že pre schválenie nemusíte dokladovať nič a požičajú vám aj keď ste nezamestnaný, rodič na MD alebo poberáte sociálne dávky. Rovnako sa pri tomto type pôžičky neskúma register neplatičov.

Koľko mi požičajú v záložni bez zálohy?

Pôžičku si môžete zobrať až do výšky 500 EUR a to bez toho aby ste museli založiť vlastný mobilný telefón. Peniaze získate rýchlejšie ako v klasickej záložni a všetko vybavíte pohodlne z domu bez toho aby ste museli niekam chodiť.

Prečo sa pri klasickej záložni menia ceny za mobil tak rýchlo

Je to z dôvodu, že mobil je elektronická vec, ktorá sa vyrába stále v dokonalejších verziách za rovnaké ceny. To spôsobuje, že ak má váš telefón dnes hodnotu 500 EUR, už o tri mesiace jeho cena klesne na 370 EUR.